Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нові санкції США не вплинуть на зустріч Трампа з Путіним, — Білий дім

  • 07.04.2018, 13:05
  • 522

У Білому Домі заявили, що запровадження нових санкцій ніяк не вплине на підготовку зустрічі Дональда Трампа та Володимира Путіна.

Утім в американській адміністрації зазначили, хочуть, щоб нові обмеження, привели до змін у політиці Росії. Про таке повідомляє «5 канал».

Сара Сандерс, речниця Білого Дому, наголосила: «Як ви знаєте, адміністрація нещодавно наклала санкції на 7 російських олігархів, 12 компаній та 17 вищих урядових чиновників, серед яких соратники Володимира Путіна. Сьогодні санкції повністю відповідають вимогам Конгресу і доводять, що слова американського президента про суворе ставлення до Росії, відповідає дійсності. Ми хочемо мати нормальні відносини, але для цього має відбутися істотна зміна у поведінці Росії на світовій арені. Президент продовжуватиме такі заходи, доки не побачить цього».

Нагадаємо, вчора, 6 квітня, США розширили антиросійські санкції. Цього разу до списку обмежень були включені російські бізнесмени-олігархи та керівники державних компаній. Серед переліку прізвищ — широко відомі бізнесмени, наближені до Кремля, такі як Олег Дерипаска, Ігор Ротенберг, Кирил Шамалов, Віктор Вексельберг, сенатор Сулейман Керімов, голова правління «Газпром Олексій Міллер, секретар Ради безпеки Микола Патрушев, колишній «охоронець» Путіна, нині керівник Росгвардії Віктор Золотов та інші.

Схожі новини