Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Великоднє перемир’я»: двоє українських військових поранені на Донбасі

  • 06.04.2018, 19:15
  • 682

У першу половину доби режим «великоднього перемир’я» бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 16 обстрілів українських позицій із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
Зокрема на Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, а також стрілецької зброї противник обстріляв наші укріплення поблизу н.п. Валуйське. Крім цього, міномети калібру 82 мм, озброєння БМП та великокаліберні кулемети ворог застосував по оборонцях Троїцького. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні захисники Луганського.

На Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки та Водяного, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — неподалік Мар’їнки. Також зі стрілецької зброї обстріляні захисники Красногорівки, Лебединського та двічі Павлополя, а снайперський вогонь — вівся поблизу Широкиного.
Унаслідок ворожого вогню два українські захисники отримали поранення. Постраждалих воїнів оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано медичну допомогу.

Схожі новини