Передплата 2024 «Добрий господар»

«Майстриню спокуси» в Таїланді звинувачують у згвалтуванні та проституції

Настя Рибка (Анастасія Вашукевич), у свою чергу, каже, що має записи, які доводять втручання Кремля у вибори в США

Звіт про злочини ескорт-girl оприлюднила поліція курорту Паттая в Таїланді. Настю Рибку та її партнера звинувачують у згвалтуванні та організації проституції. У цій справі, за словами правоохоронців, проходять ще вісім осіб.

Нагадаємо, що Настя Рибка та Олександр Кірілов організували на курорті так звані секс-тренінги, у яких брали участь російські туристи.

Російські медіа на початку березня повідомляли, що 22-літня ескорт-girl була серед десятка осіб, заарештованих у Таїланді. Поліція взяла їх у готелі разом з 43-ма туристами з Росії, які стали клієнтами курсу «сексуальної підготовки». Кожен з учасників заплатив за «навчання» 625 доларів. Місцева поліція, однак, вже тоді повідомляла, що затриманих не будуть звинувачувати в організації схожих курсів, а лише у роботі без дозволу на т. е. За таким звинуваченням, Насті Рибці може загрожувати позбавлення волі до двох років.

Анастасія Вашукевич мала намір попросити політичного притулку в американськорму посольстві в Бангкоку, але представник США відмовився обговорювати таку перспективу. Жінка тепер очікує на депортацію у Білорусь, звідки вона родом.

Нагадаємо, саме завдяки Насті Рибці — ескорт-girl та «ловцю олігархів» — спалахнув скандал, героями якого стали Олег Дерипаска (один з найбагатшних чоловіків Росії) та Сергій Приходько — заступник прем’єр-міністра РФ. Опозиціонер Навальний твердить, що жінка зафіксувала на відео таємну зустріч впливових клієнтів на борту яхти поблизу берегів Норвегії. Дерипаска і Приходько могли тоді говорити про американські вибори.

Олег Дерипаска відомий тісними зв’язками з президентом Р Ф Путіним і Полом Манафортом, який керував виборчою кампанією Дональда Трампа. Зв’язок Манафорта з Росією тепер розслідуває прокурор Роберт Мюллер.

Схожі новини