Передплата 2024 «Добрий господар»

У Шевченківському гаю пригощатимуть 30-кілограмовою паскою

А ще гостей музею просто неба покатають на повітряній кулі

На Великодні свята у Львові очікують 20 тисяч туристів. Традиційно свята стартують з відкриття на проспекті Свободи Великоднього ярмарку (цього року ярмарок почав працювати у четвер, 5 квітня).

На ярмарку працюватиме квест-кімната, де гуцул даватиме дітям завдання — знайти у лабіринтах писанки. Новий захід у рамках Великоднього ярмарку — Etno Fashion day. Дизайнери з усієї України приїдуть до Львова, 15 квітня, щоб показати свої ексклюзивні колекції дизайнерського одягу в стилі етно.

За традицією, найбільше святкових заходів на Пасху буде у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай», зокрема фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом». Гасло цьогорічного святкового фесту — «Радійте серцем!». На одній із галявин Шевченківського гаю встановлять велетенську писанку, до розмальовування якої залучать гостей фестивалю.

Також гостей пригощатимуть 30-кілограмовою паскою.

Другий фестиваль, який відгримить у місті Лева, — «Великдень у гаю». Гостей кататимуть на повітряній кулі, розважатимуть гаївками. Відбудеться флеш-моб «Алеєю благословення».

А у Будинку органної та камерної музики з 7 по 9 квітня звучатиме музика Баха та інших відомих композиторів.

Схожі новини