Передплата 2024 «Добрий господар»

На Полтавщині психічно хворий чоловік 10 років тримав у полоні та катував жінку

  • 05.04.2018, 17:58
  • 1 387

Психічно хворий чоловік роками тримав у заручниках та катував жінку в Лубнах. Садист різав свою жертву, прив’язував до батареї та підпалював.

Весь цей час сусіди зверталися до поліції й чиновників, щоб нелюда затримали, а бранку — врятували. Утім, ніхто не реагував, повідомляє НТН.

Будинок на вулиці Чайковського у Лубнах став справжньою катівнею для однієї жінки. Майже десять років із неї знущався чоловік. Нажахана бранка покірно виконувала забаганки садиста, — кажуть сусіди, й допомоги не просила.

Кат жив на пенсію матері, пиячив, хату перетворив на звалище і був психічно хворий, запевняють сусіди. Люди не мовчали, писали у всі інстанції та чиновники не реагували. Вочевидь, ніхто не хотів влазити в судову тяганину, адже щоб відправити людину на примусове лікування потрібне відповідне рішення. Та й жертва ніяких заяв не писала.

Люди вирішили діяти самі, голова вуличного комітету та ініціативні група через суд добилися, щоб чоловіка забрали на примусове лікування. Співмешканку ката поклали в лікарню, вона ледве тримається на ногах. Організм виснажений на тілі численні сліди знущань. Жінка немає документів, одягом та їжею допомагають небайдужі люди та лікарі.

«Зі слів заявниці, було встановлено, що тілесні ушкодження вона отримала напередодні від свого співмешканця, з яким проживає тривалий час», — розповів Олександр Васільєв, заступник керівника Лубенського відділу поліції

Схожі новини