Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові з 10 квітня запустять експериментальний маршрут «Аеропорт-Залізничний вокзал»

  • 05.04.2018, 15:25
  • 568

З 10 квітня Львовом розпочне курсувати експериментальний маршрут сполученням «Аеропорт — Залізничний вокзал».

На маршруті працюватиме один великий автобус. Середній інтервал між рейсами півтори години. Маршрут запроваджують на один місяць, після чого аналізуватимуть доцільність запровадження його на постійно, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«На прохання керівництва Львівського міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького управління транспорту ЛМР, після численних нарад та спільних зустрічей з ЛК «АТП-1» і представниками аеропорту, було прийнято рішення про відкриття тимчасового автобусного маршруту сполученням «Аеропорт — Залізничний вокзал».

На маршруті курсуватиме один великий автобус. Розрахункова вартість проїзду становить 20 грн. Маршрут буде курсувати з однією зупинкою на вул. Любінська (біля «Будинку меблів»).

Графік руху з 10.00 год до 19.45 год, з середнім інтервалом між рейсами півтори години. Графік руху буде розміщено і в аеропорту і на вокзалі.

Маршрут експериментальний — на один місяць. Через місяць будемо аналізувати його роботу і, якщо він буде добре працювати і буде належний пасажиропотік, будемо думати, як запровадимо його на постійно", — розповів заступник начальника управління транспорту ЛМР Ігор Собенко.

За його словами, експериментальний маршрут сполученням «Аеропорт — Залізничний вокзал» розпочне роботу з 10 квітня. Перший рейс, о 10.00 год з аеропорту, останній рейс — о19.45 год із залізничного вокзалу.

Схожі новини