Передплата 2024 ВЗ

В українських нічних поїздах введуть повноцінне харчування

  • 05.04.2018, 12:58
  • 735

Впродовж найближчих двох місяців «Укрзалізниця» запустить повноцінне харчування в нічних поїздах.

На першому етапі впровадження цієї послуги протестують та опрацюють технологію її надання у 2−3 поїздах. Про це повідомив заступник директора департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення ПАТ «Укрзалізниця» Олександр Красноштан, передає «Магістраль».

За його словами, на другому етапі «Укрзалізниця» оголосить тендер на закупівлю такої послуги для всіх нічних поїздів. «Пасажири заздалегідь онлайн або безпосередньо під час поїздки зможуть замовити обрані з меню страви. Укрзалізниця перебачить меню з повноцінним харчуванням, до якого входитимуть перші, другі страви, закуски тощо», — зазначив Олександр Красноштан.

Нагадаємо, 2 квітня 2018 року відбулася відкрита процедура розкриття конкурсних пропозицій на визначення єдиного оператора з постачання продуктів харчування для пасажирських поїздів далекого сполучення. Зокрема, у конкурсі беруть участь компанії: WOG Retail, «Аллюр ЛТД», «Вітмарк-Україна» та ТОВ «Українська оптова торгівельна компанія». Згідно з умовами конкурсної документації, оцінка пропозицій відбуватиметься впродовж не більше 10 робочих днів з моменту їх розкриття. Учасники конкурсу мають запропонувати стандартний асортимент продукції для реалізації в поїздах з обов’язковим нанесенням фірмового стилю ПАТ «Укрзалізниця»: чай, кава натуральна та розчинна, вершки до кави, печиво галетне та пісочне, вафлі шоколадні та ванільні, чіпси, сухарики, арахіс тощо.

Схожі новини