Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Академія сухопутних військ започатковує співпрацю з військовою академією США Вест-Пойнт (Фото)

У ході візиту до військової академії Вест-Пойнт українці ознайомились із особливостями системи військової освіти США

Між Національною академією сухопутних військ у Львові та військовою академією США Вест-Пойнт буде підписано меморандум про співпрацю. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив начальник Академії генерал-лейтенант Павло Ткачук.

У ці дні керівник Львівського військового навчального закладу у складі делегації Міністерства оборони України перебуває у Сполучених Штатах Америки, де проводить зустрічі із керівництвом військових навчальних закладів та військових командувань США.

У ході візиту до військової академії Вест-Пойнт українські представники ознайомились із особливостями системи військової освіти США, відвідали навчальні заняття, ознайомились із організацією військово-спеціальної та фізичної підготовки.

Під час зустрічі із начальником військової академії США Вест-Пойнт генерал-лейтенантом Робертом Касленом українська делегація узгодила започаткування співпраці між військовими Академіями у Львові та у Вест-Пойнті.

У ході візиту до США українська делегація Міністерства оборони України також відвідала навчально-тренувальну базу Національної гвардії штату Нью-Йорк.

Фото зі сторінки у Фейсбук Павла Ткачука.

Схожі новини