Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кінотеатри мережі «Планета кіно» розпочинають сеанси схемою аварійних виходів

  • 03.04.2018, 19:57
  • 821

Глядачі, які останнім часом побували у кінотеатрах мережі «Планета кіно» у Львові могли зауважити нововведення: усі сеанси розпочинаються тим, що на екран виводиться схема аварійних виходів з кінотеатру.

Як розповіла ZAXID.NET директорка «Планети кіно» у Львові Оксана Хвальова, така ініціатива є відповіддю на запити глядачів. Нагадаємо, після пожежі у торгово-розважальному центрі у Кемерово (Росія) почалася масова перевірка безпеки торгових центрів зокрема і у нашому місті.

«Ми хочемо нагадати нашим клієнтам, що у нас все добре і ми дбаємо про безпеку», — наголосила Оксана Хвальова. Також вона розповіла, що така ініціатива наразі існує лише у Львові. Кінотеатри мережі в інших містах «домальовують свої плани».

За словами директорки такі ролики розпочинатимуть сеанси мінімум півроку. «Вони тривають недовго, тож на розклад не впливають. Ми їх показуватимемо поки не зрозуміємо, що усі наші глядачі знають, де саме розташовані аварійні виходи та навчаться помічати світлові покажчики», — зазначила Оксана Хвальова.

Схожі новини