Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Принц Гаррі та Меган Маркл обрали весільного флориста

  • 03.04.2018, 16:41
  • 695

Британський принц Гаррі та його наречена американська актриса Меган Маркл обрали флориста для церемонії вінчання і урочистого весільного прийому.

Про це повідомляє Кенсінгтонський палац.

«Квітковою феєю» найочікуванішого весілля року стане Філіпа Креддок, яку називають «королевою лондонських флористів», а серед її клієнтів — бренди преміум-класу Selfridges, Lancome, Fortnum & Mason і Alexander McQueen.

Квіти для весільного букета принца Гаррі та Меган Маркл будуть зібрані в садах Королівського маєтку і Великого Віндзорського парку.
«Там, де це можливо, Філіпа буде використовувати сезонні квіти та рослини, які цвітуть у травні. Це будуть гілки бука, берези та граба, а також білі садові троянди, півонії і наперстянки», — повідомляють представники Кенсингтонського палацу.
Варто зазначити, що квіти, якими будуть прикрашені зали, коридори та столи Віндзорського замку, будуть виставлені в горщиках та інших ємностях для рослин, а потім будуть повернуті в природу. Таке рішення було прийнято з метою підтримки екосистеми і збереження правильного середовища проживання літаючих комах, зокрема бджіл.

Цікаво, що квітковий декор на весіллі Гаррі та Меган буде створювати не лише команда флориста. Весняна композиція з квіток бузини прикрасить багатоярусний лимонний торт молодят.

Нагадаємо, весілля принца Гаррі та Меган Маркл відбудеться 19 травня.

Схожі новини