Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Дисконтні картки BROCARD у мобільному додатку Privat24

  • 03.04.2018, 11:20
  • 1 172

Мережа парфумерно-косметичних магазинів BROCARD інтегрувала дисконтну програму з мобільним додатком Privat24.

Тепер для отримання знижки за дисконтною карткою та інших переваг програми лояльності в будь-якому з магазинів мережі BROCARD клієнтам досить пред’явити штрихкод картки у своєму смартфоні.

«Завдяки оцифрованим дисконтним карткам у Privat24 процес придбання парфумерії та косметики став ще більш зручним і комфортним», — говорить керівник eCommerce-проектів ПриватБанку Христина Кармазіна.

Щоб додати картку BROCARD у смартфон, треба зайти в розділ «Дисконт» у Privat24, натиснути на логотип мережі та відсканувати штрихкод дисконтної картки за допомогою камери смартфону. Після цього картку буде додано в особистий список дисконтів.

Щодня електронними дисконтними картками провідних торгових мереж користуються понад 400 тис. клієнтів Privat24. Загалом у власних акаунтах мобільного банку вже підключено понад 2,5 млн дисконтних карток.

Мобільний банк Privat24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та інших країн — на 1 березня його встановили понад 9 млн користувачів смартфонів.

Схожі новини