Передплата 2024 «Добрий господар»

«Жодного підпалу не було», — Валерій Середа про інцидент з «польським автобусом»

Керівник Головного управління Національної поліції у Львівській області спростував повідомлення про підпал польського автобуса на вулиці Стрийській

У мережі набирає обертів дискусія довкола першоквітневого повідомлення у спільноті Varta1 та на кількох інтернет-сайтах про підпал автобуса з польськими номерами у районі автовокзалу на вулиці Стрийській. Автори цього повідомлення не спростовують своєї новини, однак відмовляються говорити про деталі. Це, у свою чергу, дає підстави для висновків про неправдивість повідомлення, що гірше, — про його ймовірний провокативний характер.

Кореспондент «Високого Замку» звернулася за коментарем до керівника Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерія Середи.

«Ми хіба давали таку інформацію?» — запитав журналіста генерал. — Про це треба питати того, хто цю інформацію вкинув в інформаційний простір".

Додамо, що автором новини є депутат міської ради, правоохоронець і громадський активіст Ігор Зінкевич, тобто фактично підлеглий Валерія Середи.

Очільник обласної поліції запевнив кореспондента «ВЗ» у тому, що жодних слідчих дій з приводу інциденту не ведеться.

«Жодного підпалу не було. У нас його не зареєстровано, в ДСНС нічого такого не зареєстровано», — сказав Валерій Середа.

Схожі новини