Передплата 2024 ВЗ

Пожежа в Кемереві: суд заарештував власницю ТРЦ Зимова вишня

  • 31.03.2018, 14:38
  • 728

Юлію Богданову взяли під варту до 25 травня.

Заводський районний суд Кемерово в суботу, 31 березня, заарештував гендиректора ВАТ Кемеровський кондитерський комбінат (власник ТРЦ Зимова вишня) Юлію Богданову.

Про це повідомляє Інтерфакс.

«Суд постановив задовольнити клопотання слідчого, обрати щодо Богданової запобіжний захід у вигляді ув'язнення на термін попереднього слідства, до 25 травня 2018 року», — сказав суддя Дмитро Бунтовский.

Клопотання слідства і прокуратури про необхідність арешту підприємниці пов'язано з тим, що у неї є закордонний паспорт і вона може сховатися від слідства. Крім того, на думку слідства, жінка може погрожувати свідкам у справі і чинити тиск на них.

За версією слідства, підлеглі Богданової неодноразово повідомляли їй про недоліки системи протипожежної безпеки будівлі, але вона не вживала жодних заходів.

Після оголошення рішення суду про арешт, Богданова відповіла ствердно на питання журналістів про намір його оскаржити.

На засіданні суду про обрання запобіжного заходу жінка заявила, що не має наміру ховатися від слідства, планує сприяти розслідуванню і бажає залишатися з родиною, в якій виховує малолітню дитину. Адвокат Богданової заявляв про можливість пом'якшення запобіжного заходу на домашній арешт.

Схожі новини