Передплата 2024 «Добрий господар»

Зима відступає: синоптик порадувала прогнозом

  • 30.03.2018, 20:55
  • 741

Після останньої в березні хвилі похолодання в Україну впевнено заходить весняне тепло.

«Велике тепло — вже на шляху в Україну», — пише у Facebook Наталка Діденко і додає, що «1 квітня у нас буде до +20 градусів!», це стосується переважно півдня країни.

«У більшості областей на Вербну неділю буде також дуже тепло, протягом дня + 10 + 16 градусів. На Заході дощі зіб’ють градуси до + 8+ 11 градусів, що також не дуже страшно, враховуючи нещодавній сніг», — додає український синоптик і водночас попереджає про сильний, часом штормовий південний вітер на вихідні.

«31-го березня дощі очікуються у західних та північних областях, прилетить поривчастий вітер. Проте все ж він милий, цей березень, бо саме завтра в Україні суттєво потепліє. Протягом дня +9+15 градусів! До Києва також весело скаче потепління. 31-го березня у столиці +10+12 градусів, 1-го квітня +14+16 градусів. Але. В суботу — дощ та поривчастий вітер. У неділю — зранку без опадів, вдень також без опадів, ближче до вечора ймовірний дощ. На Вербну неділю у Києві — штормовий вітер. Махаємо березню товстелезними шапками і зустрічаємо квітень легкими квітчастими шашликами», — написала Наталка Діденко.

Схожі новини