Передплата 2024 «Добрий господар»

«Дзеркальна відповідь Кремля»: Росія вислала 13 українських дипломатів

  • 30.03.2018, 18:25
  • 693

Росія оголосила українських дипломатів персонами нон-грата відповідаючи на видворення російських дипломатів з України, через отруєння екс-шпигуна Росії Сергія Скрипаля у Великій Британії.

Про це повідомляє Міністрество закордонних справ Росії, передає Главком.

«Їм були вручені ноти протесту і заявлено, що у відповідь на необґрунтовані вимоги зазначених держав про висилку російських дипломатичних співробітників на підставі бездоказових звинувачень Великої Британії на адресу Росії через т.зв. „справи Скрипалів“ російська сторона оголошує „persona non grata“ відповідну кількість співробітників дипустанов цих країн в Російській Федерації», — йдеться у повідомленні.

Це вже прокоментував міністр закордонних справ України Павло Клімкін на сторінці у соцмережі Twitter. За його словами, дії Росії це «нонсенс», бо «ми не намагалися когось отруїти в Солсбері».

«Дзеркальна» реакція Росії з висилкою наших дипломатів — це нонсенс. Ми ж не намагалися когось отруїти в Солсбері. Це зробила Росія і отримала відсіч усього цивілізованого світу. У нас є кому подбати про громадян України в РФ. Працюємо далі", — написав міністр.

Схожі новини