Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Медвечук розповів про свої зв’язки із Савченко та Рубаном та не виключив свого арешту

  • 30.03.2018, 12:38
  • 933

Голова «Українського вибору» та учасник Тристоронньої контактної групи Віктор Медведчук заявив, що не причетний до діяльності Надії Савченко та Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту.

В інтерв’ю ВВС Україна Медведчук зазначив, що не знайомий з Савченко, незважаючи на те, що брав участь у її звільненні.

«Я займався питанням звільнення Савченко і вважаю, що зробив дуже багато для того, щоб вона була звільнена з російської в'язниці і приїхала в Україну. Ні до цього, ні після цього я з нею не встиг познайомитися, я не вважав це за необхідне для себе.

Що стосується пана Рубана, то колись, у 2013 році, він дійсно мав стосунок до певних заходів «Українського вибору», про що я, до речі, тоді не знав, тому що у тих заходах, я участі не брав. Тоді я взагалі не знав, хто такий Рубан.

Коли почався конфлікт на сході України і я зайнявся обміном полонених, я дізнався, що існує така людина, яка теж займається обмінами. Й у нього чомусь виникли претензії до мене.

Він вважав, що, з огляду на мої відносини з президентом Р Ф Путіним мені було б дуже просто вирішити всі питання без будь-яких переговорів. Звичайно, це була примітивна оцінка серйозної проблеми", — розповів Медведчук.

Схожі новини