Передплата 2024 «Добра кухня»

Речник Путіна порівняв жертв сексуальних домагань із повіями

  • 29.03.2018, 20:45
  • 804

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков порівняв із повіями жінок, які звинуватили в домаганнях режисера Харві Вайнштейна.

Таку оцінку він висловив, відповідаючи на запитання про його ставлення до інформації про домагання депутата Держдуми від ЛДПР Леоніда Слуцького до журналісток, повідомляє УНІАН з посиланням на Російську службу ВВС.

«Є конкретна жінка, яка звинувачує його (Слуцького. — ред) в тому, що він чіплявся. Вони мають право захищати себе в тому порядку, який встановлений законом. Це не стільки пов'язано з комісією з етики, скільки пов'язане з правоохоронними органами», — заявив він.
За словами Пєскова, йому невідомо, щоб хтось «реалізовував свої права щодо захисту честі й гідності у порядку, встановленому законом».

«Якщо Слуцький напав на цю бідну журналістку — де вона була, чого вона терпіла? Її затиснули в кабінеті… Я не знаю, напевно дівчатам видніше. Його можна вважати не дуже приємним чоловіком. Якщо він тебе затиснув, якщо він тебе домагався, ти чого мовчала? Чого в міліцію не пішла? Чому стільки часу пройшло, і ти виходиш в комісію з етики?» — додав прес-секретар президента РФ.

Пєсков зазначив, що історія з обвинуваченням Слуцького в домаганнях нагадує йому «модну» тему в США. «Трохи тут є якась данина моді. Ви знаєте, мені це нагадує голлівудських зірок, які стали зірками, які багато зробили, що не личить поняття честі і гідності. Але вони це зробили, щоб стати зірками. Вони заробили сотні мільйонів доларів, і після закінчення 10 років вони кажуть, що Вайнштейн поганий», — додав Пєсков.

«Можливо він покидьок, але ніхто з них не прийшов у поліцію, не сказав, що мене Вайнштейн зґвалтував. Ні! Хотіла заробити 10 мільйонів доларів. Як називається жінка, яка за 10 мільйонів доларів переспала з чоловіком? Може бути грубо кажу, але вона називається повія», — підсумував він свої міркування.

Схожі новини