Передплата 2024 «Добра кухня»

Керівника «Львівтеплоенерго» рекомендувала преміювати комісія, яка регулює тарифи…

Директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж виписав собі в грудні 2017 року понад 60 тисяч гривень премії

Орієнтовно таку ж суму отримав і в січні цього року. За які ж заслуги керівник теплопостачального підприємства отримав такі гроші?

«Скромний» Степан Пакіж не захотів відповісти на це запитання. Через свою пресс-службу порадив журналісту «ВЗ» звернутися по коментар до департаменту житлового господарства Львівської міської ради, який погоджував премію для нього.

Начальник управління інженерного господарства Львівської міської ради Олександр Одинець не вбачає у цій ситуації нічого незаконного і некоректного. Мовляв, фінансове заохочення керівників комунальних установ передбачене постановою Кабміну № 859, де написано, за які заслуги і в яких випадках їх преміювати. «Преміювання Степана Пакіжа було за результатами роботи третього кварталу 2017 року, — сказав Олександр Одинець. — Тоді йому виписали премію у розмірі посадового окладу (оклад — 30 тисяч 720 гривень.Авт.). Крім того, Національна комісія з питань регулювання енергетики та комунальних послуг видала постанову № 58, де рекомендувала преміювати керівника ЛМКП „Львівтеплоенерго“. Причина — „Львівтеплоенерго“ зайняло друге місце у Всеукраїнському конкурсі, де визначали найкраще комунальне підприємство теплової енергетики (генерує понад 300 тисяч гігакалорій на місяць)». За словами пана Одинця, фінансове заохочення головного тепловика Львова відбулося в рамках фонду оплати праці «Львівтеплоенерго».

Отож премію для Степана Пакіжа погодила комісія, яка, по суті, дає добро на збільшення тарифів на тепло…

У Львівській міськраді кажуть, востаннє у Львові тарифи на тепло збільшували (на 15%) наприкінці лютого 2018 року. Нові розцінки ще не набули чинності, бо їх не опублікував «Урядовий кур’єр».

Схожі новини