Передплата 2024 «Добре здоров’я»

За три дні до дедлайну Порошенко просить Раду звільнити ГО від декларацій

  • 28.03.2018, 19:39
  • 483

Порошенко вважає, що Верховна Рада має ухвалити рішення про скасування е-декларування для антикорупціонерів, хоча до закінчення терміну подачі звітів залишилося лише 3 дні, а найближче засідання парламенту стартує через 6.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на інформацію, отриману в прес-службі Адміністрації президента.

«Петро Порошенко наполягає, що Верховна Рада і всі її фракції без виключення, нарешті, повинні почути аргументацію громадянського суспільства, наших партнерів, глави держави й ухвалити відповідальне рішення про скасування електронного декларування», — заявили в АП.

Там нагадали, що відповідний законопроект Порошенко подав влітку 2017 року, і він готовий оперативно підписати цей документ.

«Глава держави ще раз підкреслює, що впровадження електронного декларування для активістів, схвалене в минулому році, було помилкою. Воно не безповоротне, його можна виправити і слід це зробити», — додали в прес-службі.

Як відомо, термін подачі декларацій членами громадських організацій, які борються з корупцією, закінчується 1 квітня, а найближче засідання Верховної Ради стартує тільки 3 квітня.

Схожі новини