Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пожежа в Кемерово: з’явилися свідчення ключового свідка

  • 28.03.2018, 16:34
  • 1 695

Квитковий контролер кінотеатру в ТЦ «Зимова вишня» в російському Кемерово Наталія Наймушина, яка є одним з ключових свідків у справі про пожежу 25 березня, заявила, що двері в момент НП були закриті через рішення начальства.

«Ми удвох на зміні були, три кінозали, двоє людей в зміні, бігали туди-сюди. В якому кінотеатрі закривалися двері? Люди виходять в туалет, але в кожному залі є евакуціонний вихід, але ось цей був закритий, брехати не буду. Це з керівництва треба питати, чи не ми ж, пішаки, закрили двері, я вважаю, що це охорона повинна всі ключі мати», — сказала жігка на відео, яке опубліковано в Telegram-каналі Life Shot.

Вона також розповіла про паніку в ТЦ в момент початку пожежі.

«Я сиділа на дивані в холі і накручувала мішечки, підстаканники для сміття розвішуємо. Біжить хлопець, він як артист працює у нас, з такими очима, думаю, що таке, може кудись поспішає. Коли він помітив мене, то закричав, що пожежа і евакуація. Я відразу кинулася в найбільший зал, перший… На одній стороні найбільший зал на 257 місць і два однакових зали на 143 місця. Я стала кричати: «Пожежа! Евакуація! Виходимо всі!" — згадала Наймушина.

«Люди почали вискакувати звідусіль, почалася паніка. Я побачила, що за нами мчав цей стовп диму чорного, відразу стала їх виводити. Обернувшись побачила, що охоронець уже з чорним обличчям втік. Ми бігли з четвертого на перший поверх по сходах, я першою стала їх виводити», — резюмувала жінка.

Схожі новини