Передплата 2024 ВЗ

ФДМУ визначився, що продаватиме цьогоріч

У переліку об’єктів, які приватизовуватимуть, кілька на Львіщині

Фонд державного майна України (ФДМУ) затвердив 5 переліків з близько 600 об'єктів малої приватизації, що підлягають продажу в 2018 році.

Про це повідомив в.о. голови ФДМУ Віталій Трубаров на своїй сторінці у Facebook.

«Фонд затвердив переліки об'єктів малої приватизації, що підлягають продажу в 2018 році. Всього — близько 600 об'єктів. Відповідно до наказу затверджено 5 переліків згідно зі статусом об'єктів: перелік державних пакетів акцій (часток) підприємств, заснованих на базі об'єднання майна різних форм власності, перелік єдиних майнових комплексів державних підприємств і їх структурних підрозділів, у тому числі тих, що передані в оренду, перелік окремого майна, перелік об'єктів незавершеного будівництва та законсервованих об'єктів, перелік об'єктів соціально-культурного призначення», — йдеться у повідомленні.

У переліку підприємств, зокрема акції ПАТ «Львівський завод «Автонавантажувач», ПрАТ «Новороздільське гірничо-хімічне підприємство «Сірка», ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал», ПАТ «Індустріальна скляна компанія», ПАТ «Машинобудівний завод «Аметист», ПАТ «Тернопільський завод «Оріон». Ці переліки затверджені відповідно до закону «Про приватизацію державного і комунального майна», який набув чинності 7 березня 2018 року.

Схожі новини