Передплата 2024 «Добрий господар»

Пожежа в Кемерові: п’ятьом фігурантам справи пред’явили звинувачення

  • 28.03.2018, 08:32
  • 653

Слідчий комітет Російської Федерації пред’явив звинувачення п’ятьом фігурантам кримінальної справи про пожежу в торговому центрі Зимова вишня в Кемерові.

«Слідчий комітет РФ продовжує встановлювати всіх причетних до трагедії, що сталася в торговому центрі в Кемерові. На даний момент вже пред'явлено звинувачення п'ятьом затриманим», — повідомила офіційний представник СК Р Ф Світлана Петренко, передає РІА Новини.

У справі про пожежу було затримано п'ятьох осіб: технічний директор компанії-власника, орендар приміщення, в якому сталася пожежа, співробітник і керівник організації, яка обслуговує сигналізацію, а також охоронець, який відключив систему оповіщення.

Слідство вважає, що найбільш імовірною причиною пожежі було коротке замикання. Водночас керуюча Т Ц Надія Судденок заявила, що причиною пожежі став підпал.

За її словами, співробітниця центру, яка працювала на одному з атракціонів, перед загорянням почула хлопок, після чого поруч з нею виник «стовп вогню». «Якби виникла пожежа, був би якийсь дим, тління. Був стовп вогню. Отже, я вважаю, що це був підпал, ким, я не знаю», — заявила вона

Схожі новини