Передплата 2024 ВЗ

Подвійне вбивство у Стрию: прокурори визначили підозрюваного

Зловмисником виявився 45-річний батько одного зі потерпілих

Підозрюваному у вбивстві двох молодих хлопців, батькові одному з них, оголосили підозру у скоєнні злочину і взяли під варту. Причиною трагедії став конфлікт між ними та розпивання алкогольних напоїв. Про це 27 березня повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

«Зловмисником виявився 45-річний батько одного зі потерпілих, який під час раптового конфлікту із сином завдав йому та його товаришу декілька ударів ножем у шию, грудну клітку та спину. Внаслідок цього потерпілі померли. Зазначимо, що правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння, що є обтяжуючою обставиною», — повідомила деталі прокуратура.

Маючи достатньо доказів причетності чоловіка, правоохоронці повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч.2 ст. 115 К К України (умисне вбивство). Це карається позбавленням волі до 15 років або довічним ув’язненням.

Суд обрав підозрюваному найсуворіший запобіжний захід — тримання під вартою.

Нагадаємо, 22-річного та 18-річного юнаків знайшли вбитими 23 березня у с. Баня Лісовицька Стрийського району на Львівщині в будинку дідуся одного з них.

Схожі новини