Передплата 2024 «Добра кухня»

Коні-масажисти і єноти-психологи: у Львові пропонують незвичайні способи зняти стрес

  • 25.03.2018, 18:55
  • 1 575

Коні допомагають зняти стрес, ігри з єнотами замінять візит до психолога, а звуки гонгів позбавлять втоми.

Провести час з кіньми і відпочити. Такий метод для лікування в Україні застосовують з минулого століття. Іпотерапія допомагає в реабілітації дітей з особливими потребами. Та не лише. Верхова їзда корисна для всіх, повідомляють Факти ICTV.

Спеціальні вправи розвивають гнучкість, покращують рівновагу. Та й навіть саме спілкування зі скакунами неабияк знімає стрес.

Кажуть, у коней потужне біополе, що позитивно впливає на людину. Вони розслабляють і зігрівають, адже температура тіла вороних на декілька градусів вища.

Релакс від крихітних лапок єнотів отримують Андрій із Русланою. У їхньому обійсті мешкають аж 5 полоскунів. Полоскуни люблять бешкетувати, порпатися в сумках та кишенях, і можуть влаштувати в оселі справжній безлад.

Та бавлячись із єнотами, можна позбутись внутрішнього неспокою, стресу й емоційного навантаження. А ще, почати по-філософськи ставитися до проблем.

Бажаєте релаксу без забав — прямуйте на сеанс звукотерапії. Співочі чаші, гонги чи рав-васт, кожен із цих інструментів своєю вібрацію вирівнює енергетику людини — запевняють знавці.


Схожі новини