Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Поблизу Києва грабіжники взяли у заручники бабусю з онуками

  • 25.03.2018, 16:13
  • 777

На Києвщині крадії, тікаючи від поліції, після того як пограбували магазин, захопили квартиру з дітьми і їх бабусею.

Про повідомляє відділ комунікації поліції у Київській області.

Злочинці побили продавця магазину і забрали 14 тисяч гривень. Після цього банда зловмисників зробила спробу втекти, однак правоохоронці почали переслідувати крадіїв.

«У с. Великополовецьке, що на Сквирщині, в одному з магазинів група невідомих чоловіків напала на продавця. Побили, зв'язали йому руки, ноги і викрали 14 тисяч гривень. Після цього зловмисники зникли на автомобілі в невідомому напрямку. Під час проведення невідкладних оперативних заходів поліцейські встановили машину злочинців і почали їх переслідувати «, — розповіли у поліції.

У ході погоні двоє злочинців забігли у під'їзд багатоповерхового будинку і змогли потрапити в одну із квартир, коли з неї виходили діти. Бандити взяли у заручники дітей та їх 75-річну бабусю, однак жінка вмовила рецедевистів відпустити внуків. Згодом поліції вдалося знешкодити нападників і звільнити пенсіонерку. Через деякий час правоохоронці затримали і двох інших членів банди.

«Зловмисниками виявилися жителі Білоцерківського та Києво-Святошинського районів, 53, 38, 37-річного віку і наймолодшому учаснику злочинної групи 23 роки. Всі раніше судимі за скоєння тяжких майнових злочинів «, — повідомили правоохоронці.

Знайдені в машині зловмисників речі використають як речові докази. Слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ознаками розбою, захоплення заручників і порушення недоторканності житла. Слідство перевіряє затриманих на причетність до скоєння інших злочинів на території області, згодом зловмисникам оберуть запобіжний захід.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень