Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві екс-керівник поліції влаштував виставу після п’яного кермування

  • 25.03.2018, 10:17
  • 661

У Києві затримали колишнього начальника патрульної поліції Харкова Євгена Мельника, який перебував п’яним за кермом.

Про це інформує у Facebook «Київ оперативний».

Зазначається, що автомобіль Mitsubishi проїхав на червоний сигнал світлофора біля ТРЦ Lavina, після цього за ним почалося переслідування поліції. Патрульні наздогнали і змогли зупинити машину Мельника на вулиці Рубежівській.

«Перший у світі безпілотний Mitsubishi („Що ти скажеш на це, Ілоне Маск?“)! Принаймні, такий висновок можна зробити зі слів чоловіка, який перебував у кайданках під час нашого прибуття на місце. За його словами, він сидів на задньому сидінні, а його автомобіль сам проїхав на заборонений сигнал світлофору біля ТРЦ Lavina, через що за ним і почалося переслідування. „Поїздка з вітерцем“ закінчилась аж на вулиці Рубежівський. Однак одразу після зупинки автомобіля водій намагався втекти», — повідомляють журналісти.

Як згодом вони пояснюють, річ у тім, що коли чоловіка затримали, той почав чинити супротив і не виконував законні вимоги поліцейського, а потім взагалі вдарив його в обличчя, що було зафіксовано слідчо-оперативною групою.

Зазначається, що правопорушник був з явними ознаками алкогольного сп’яніння, але проходити тест на місці на приладі «Драгер» відмовився та поїхав до лікаря-нарколога. Крім того, він заявив, що знає легкий спосіб як визнати протокол недійсним.

«Одразу після зупинки автомобіля водій намагався втекти. Коли затримали, пан вчиняв супротив, не виконував законні вимоги поліцейського, а потім взагалі вдарив його в обличчя (напад на працівника поліції при виконанні службових обов"язків зафіксувала слідчо-оперативна група). Пан знаходився з ознаками алкогольного сп’яніння. Проходити тест на місці (на приладі Драгер) відмовився і поїхав до лікаря-нарколога. Каже, що знає легкий спосіб як визнати протокол недійсним», — йдеться у повідомленні.


Схожі новини