Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Росії радіоведуча заявила у прямому ефірі, що за Путіна голосували «примати»

  • 24.03.2018, 18:15
  • 656

Ведучу радіостанції «Радіо-СВ» у Петропавловську-Камчатському (РФ) Росіну Буданс відсторонили від ефіру.

Причина — її «образний й відвертий коментар» з приводу російських президентських виборів, передає Еспресо з посиланням на «Камчатка-Інформ».

Виступаючи 19 березня в прямому ефірі, вона сказала:

«Балаган, звичайно, завершено, і той, хто купив оселедчика на виборчій дільниці і горілочку у крамниці за рогом, напевно сьогодні радісно святкує. Стабільність. Так, здається, ви це називаєте? Стабільно „відстійне“ життя у країні, повній енергетичних та інших ресурсів, країні, де політики будують собі замки за кордоном, а пенсіонери вмирають від голоду і холоду, інваліди не можуть вийти на вулицю, а працівники соціально-значущих професій ледве зводять кінці з кінцями. Така стабільність перемогла. А ось у мене останнім часом все частіше складається враження, що я живу в країні, де 74% громадян — це примати. Окремий привіт, до речі, тим, хто у нас на Камчатці робив казково красиві вкидання у виборчі урни. Як вам ночами спиться, друзі, стабільно?»

За цей аналіз наступного дня після проведення виборів, себто 20 березня, Буданс відсторонили від ефірів.

Сама радіоведуча дуже здивована таким рішенням керівництва.

«Мене тимчасово відсторонили від ефірів. Поки не звільнили. Сподіваюся, не звільнять. Офіційна версія відсторонення від ефіру: з метою поліпшення ефіру!», — прокоментувала вона свій нинішній статус порталу After Empire.

При цьому ведуча наголосила, що сказала те, що думає.

«Я сказала, що думаю… Громадськість розділилася на два табори, резонанс. Виборчком місцевий зажадав публічних вибачень, деякі слухачі теж. Контракти радіостанції мало не полетіли», — пояснила вона.

Схожі новини