Передплата 2024 «Добра кухня»

Сьогодні Савченко обиратимуть запобіжний захід в суді

  • 23.03.2018, 08:20
  • 597

Народного депутата Надію Савченко звинувачують у підготовці масштабного теракту проти керівництва країни з метою державного перевороту.

О 9-й ранку нардеп Надія Савченко постане перед українським судом. Затриманій обиратимуть запобіжний захід у шевченківському райсуді міста Києва. Цю ніч Савченко провела в ізоляторі Служби Безпеки України, повідомляє ТСН.

Савченко звинувачують у підготовці масштабного теракту проти керівництва країни з метою державного перевороту. Голосувати проти Савченко депутатів переконало 30-хвилинне відео. На ньому вона разом зі своїм спільником Володимиром Рубаном у деталях планують терористичну атаку із тисячами жертв у Києві. Загинути могли не лише депутати і міністри, а й звичайні перехожі.

Зафільмовано епізод, як Савченко та Рубан вербують військовослужбовця — саме він і виказав змовників спецслужбам, далі вже їх вели оперативники. Сама Савченко підтверджує, що записи правдиві — і наполягає: готувала провокацію, а не теракт, щоб довести безпорадність влади. З Верховної Ради Савченко вийшла по обіді у супроводі слідчих — і пішки перейшла до слідчого ізолятора СБУ.

Схожі новини