Передплата 2024 «Добра кухня»

У Мілані стартував чемпіонат світу з фігурного катання

  • 21.03.2018, 17:17
  • 1 192

Україна представлена у двох видах програми.

У середу, 21 березня, розпочалися змагання фігуристів на чемпіонаті світу з фігурного катання, який проходить цього року у Мілані (Італія). Україна буде представлена лише у двох видах програми.

На жаль, вже традиційно Україна не буде представлена у парному катанні, адже країна просто не має спортивної пари, яка за віком та рівнем підготовки може брати участь у змаганнях такого рівня. Через важку травму, отриману на Олімпіаді у Пхьончхані, змушена була відмовитися від стартів на чемпіонаті світу Анна Хниченкова, тому й у жіночому одиночному катанні Україна представлена не буде.

У чоловічому одиночному катанні замість Ярослава Паніота, раніше заявленого як учасника чемпіонату, виступить Іван Павлов. Без змін у порівнянні з Олімпіадою залишилось представництво лише у спортивних танцях на льоду, де Україну представлятимуть Олександра Назарова та Максим Нікітін.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх Україна була представлена у трьох видах. Жодному зі спортсменів не вдалося пробитися до довільної програми. Навіть найсильнішим представникам, танцюристам Назаровій та Нікітіну. На жаль, вони програли навіть тим дуетам, в яких завжди впевнено вигравали.

Схожі новини