Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Екс-порнозірка Стефані Кліффорд підтвердила на детекторі брехні, що мала інтимний зв’язок з Дональдом Трампом

Тоді майбутній президент США був одруженим з Мелані і в нього щойно народився син

Перевірку на поліграфі Стефані Кліффорд проходила ще сім років тому. Текст засвідчив: порнозірка і стриптизерка з імовірністю 99 відсотків не брехала, коли заявила про сексуальний зв’язок з Трампом. Телеканал NBC News повідомляє, що на детекторі брехні Кліффорд перевіряли на прохання журналу InTouch, журналісти якого 2011 року взяли інтерв’ю у зірки фільмів для дорослих. Правда, це інтерв’ю опублікували лише кілька місяців тому.

Фахівець, який проводив тест, підтвердив його достовірність. Телеканал також опублікував фото Кліффорд, ймовірно, під час перевірки.

Колишній порнозірці під час президентських виборів заплатили 130 тисяч доларів за мовчанку. Майбутній господар Білого дому не бажав, щоб про зраду дізналася його дружина, оскільки на час роману від вже був одруженим з Мелані, і в нього народився первісток Беррон.

У Білому домі неодноразово спростовували заяви актриси. Адвокат Трампа недавно подав до суду на Кліффорд, вимагаючи 20 мільйонів доларів. У позові сказано, що вона зламала домовленість з Трампом про нерозголошення інформації про інтимний зв’язок.

Кліффорд знялася у десятках фільмів для дорослих. Вона кілька разіс отримувала нагороди як актриса та режисер.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень