Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові звільнили нейрохірурга, який вигороджував п’яного головлікаря перед патрульними

  • 20.03.2018, 20:11
  • 1 678

У Львові звільнили нейрохірурга 8-ї міської клінічної лікарні Олега Саєвича, який перешкоджав патрульним поліцейським у проведенні медичного огляду на стан сп’яніння головного лікаря 6-ї поліклініки Юрія Токарєва.

Про це повідомила журналістка телеканалу НТН Вікторія Балицька.

«Сьогодні хірург Олег Саєвич, який прославився на відео патрульної, звільнився за згодою сторін», — заявила вона у Facebook.

За її словами, результати медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння показали, що Токарєв був повністю тверезим. «Ну, там „0“. Як і очікувалося», — наголосила журналістка.

Нагадаємо, що у ніч на 16 березня патрульні Львова зупинили головного лікаря Юрія Токарєва на позашляховику Land Rover за підозрою у водінні у стані алкогольного сп’яніння.

Для огляду на стан сп’яніння його відправили до 8-ї міської клінічної лікарні, нейрохірург якої намагався завадити проведенню необхідної процедури. Він сказав, що водій потребує негайної госпіталізації.

Зрештою, медики все ж взяли кров на аналіз у головного лікаря. Однак його колега відмовився надавати попередній висновок патрульним і все ж скерував водія на госпіталізацію.

Схожі новини