Передплата 2024 «Добра кухня»

У Одесі суд повністю зупинив діяльність табору «Вікторія»

  • 20.03.2018, 10:19
  • 462

Водночас прокуратурі зазначили, що слідчі вже завершили досудове розслідування щодо двох посадовців управління ДСНС в Одеській області.

В Одесі суд ухвали рішення повністю зупинити діяльність дитячого табору «Вікторія». Про це 19 березня повідомила прес-служба прокуратури Одеської області.

«За втручання прокуратури Головним управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області проведено перевірку на об’єкті (у дитячому таборі «Вікторія» — Ред.). За результатами якої внесено позов та рішенням суду повністю зупинено діяльність дитячого табору «Вікторія», — йдеться в повідомленні.

Водночас прокуратурі зазначили, що слідчі вже завершили досудове розслідування щодо двох посадовців управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області, яких підозрюють у службовій недбалості.

«Колишній керівник Київського відділу ГУ ДСНС в Одеській області та діючий інспектор підозрюються у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Обвинувальний акт щодо вказаних осіб прокуратура Одещини направила до суду для розгляду по суті», — заявили в прокуратурі.

Крім того, як зазначається, на розгляді в суді перебувають обвинувальні акти стосовно директора та колишнього старшого вихователя дитячого табору.

Схожі новини