Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові відбудеться Національний податковий форум

Обговорюватимуть обчислення податку на прибуток та адміністрування ПДВ

З 1 січня 2018 р. набрали чинності зміни до Податкового кодексу з ТЦУ, обчислення податку на прибуток та адміністрування ПДВ, що суттєво змінили умови бізнес-діяльності. Саме тому для бізнесу дуже важливими є питання коректного відображення цих новацій при проведенні операцій та підготовці звітності.

23 березня 2018 р. у м. Львові в конференц-залі готелю «GEORGE» відбудеться Національний податковий форум «Трансфертне ціноутворення. Прибуток. ПДВ».

У фокусі Форуму — найактуальніші аспекти з питань ТЦУ, податку на прибуток та ПДВ, зокрема зміни щодо ТЦУ, податку на прибуток та адміністрування ПДВ у Податковому кодексі; підготовка звітності та документації з ТЦУ; перевірки контрольованих операцій: підстави, порядок, штрафи, практика; зміни у формі та реєстрації податкової накладної; особливості застосування кодів УКТ ЗЕД для товарів та послуг; аналіз змін у нормативній базі з податку на прибуток; переплати з податку на прибуток — варіанти зменшення; мінімізація ризиків з податку на прибуток — рекомендації бізнесу; правові інструменти врегулювання податкових спорів.

Серед спікерів форуму Микола Мішин, начальник відділу перевірок трансфертного ціноутворення Департаменту аудиту ДФС України; Сергій Тимошенко, заступник директора Департаменту — начальник Управління вдосконалення непрямого оподаткування Департаменту методологічної та нормотворчої роботи ДФС України; Олексій Задорожний, в.о директора Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування ДФС України; Ірина Сиволап, начальник відділу взаємодії з питань трансфертного ціноутворення Департаменту податків і зборів з юридичних осіб ДФС України; Ольга Трифонова, керівник групи з трансфертного ціноутворення, PwC Ukraine та інші

Учасники форуму отримають: роз’яснення щодо запроваджених змін у Податковому кодексі України; консалтингову підтримку в підготовці звітів та документації з контрольованих операцій, ефективній роботі з ЄРПН, формуванні декларації з податку на прибуток, мінімізації податкових ризиків; інформацію щодо інструментарію захисту інтересів у податкових спорах; пакет методичних матеріалів та особисті консультації від експертів.

Організатором заходу є офіційне видання Державної фіскальної служби України — «Вісник. Офіційно про податки». Офіційний партнер Форуму — Thomson Reuters, стратегічний партнер — KPMG в Україні, консалтинговий партнер — PWC Ukraine.

Організатори запрошують до участі головних бухгалтерів і бухгалтерів компаній з різних секторів економіки, фінансових директорів; керівників фінансових служб підприємств експортерів та імпортерів, міжнародних компаній; юристів та всіх зацікавлених осіб.

Для реєстрації на участь у Форумі необхідно заповнити заявку на сайті: event.visnyk.ua/lviv/ або звернутися до оргкомітету: тел.: (032) 270−07−29, (067) 353−72−67, [email protected]. Контактна особа — Віталій Синчук, тел: (044) 501−06−42, (066) 042−21−74, [email protected]. Контактна особа — Оксана Воробйова. Тел.: 066−042−21−74, [email protected]

Схожі новини