Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Київщині BMW в'їхав у вантажівку: загинули четверо людей

  • 19.03.2018, 14:39
  • 1 053

Поблизу села Феневичі Київської області внаслідок зіткнення легковика і вантажівки загинули четверо чоловіків, одна жінка зазнала травм, повідомили у поліції.

«У неділю, 18 березня, о 18:40 на 48 км автодороги Київ — Овруч, поблизу с. Феневичі, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів BMW та „ЗІЛ“. У результаті ДТП водій та троє пасажирів легковика загинули», — йдеться у повідомленні.

Встановлено, що водій автомобіля BMW з держномерами литовської реєстрації на заокругленій ділянці автодороги не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «ЗІЛ». 25-річний водій легкового автомобіля та його пасажири 26, 27-річного віку від отриманих тяжких травм померли на місці аварії. Пасажирку вантажівки, 49-річну жінку, доставили до районної лікарні, де їй діагностували забійну рану носа, закриту травму голови та струс головного мозку. Всі загиблі й постраждалі у ДТП — жителі села Феневичі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху» Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються всі обставини та причини ДТП, йде опитування свідків.

Схожі новини