Передплата 2024 «Добра кухня»

Вибори Путіна: російський артист передбачив неминучу війну

  • 19.03.2018, 12:56
  • 893

Результати минулих у Росії виборів президента є нічим іншим як сигналом цивілізованому світові, що в разі агресії з боку РФ країну можна знищувати разом з її народом — рабами і шовіністами, які масово підтримують міжнародного злочинця та вбивцю.

Протистояти йому можна тільки зброєю, війною, яка неодмінно буде.

Так на особистій сторінці в Facebook російський співак і композитор Олексій «Професор» Лебединський прокоментував «рекордне лідерство» Путіна у президентських перегонах 2018 року, про яке повідомляє ЦВК нібито за фактом обробки 99% бюлетенів.
«Сьогодні Росія остаточно стала в очах усього світу небезпечним у**біщем. Це і є найстрашніше — тепер вже неможливо сказати, що лише влада злочинна, три чверті населення підтримують міжнародного злочинця, злодія і вбивцю, підтримують війни, свавілля і насильство, зокрема над собою.

Не здійснений бойкот виборів, на думку артиста, міг би показати, що «величезна частина населення не визнає псевдодемократичні ігри російської влади».

«Тепер результати виборів — сигнал цивілізованому світові про те, що Росію можна в разі нових агресій з її боку знищувати разом з її народом-рабом-вбивцею-шовіністом і не церемонитися з жалюгідними 3−5 відсотками тихо і боязко протестуючих режиму людей», — продовжив він.

Своїм співгромадянам Лебединський порадив тікати з країни.

«Ті, хто ще може виїхати з країни, хоч на останні гроші, їдьте. Путін зі своїми відданими ідіотами і сволотою хоче панувати. Для цього є лише один козир — зброя. Вітаю всіх з виборами. Війна буде. Не сумнівайтеся», — резюмував він.

Під постом співака розвинулася активна дискусія, в коментарях вказали на всю гіркоту ситуації, деякі користувачі зізналися, що дійсно мають намір покинути РФ

Схожі новини