Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Новий циклон: Україну накриють сильні снігопади

  • 19.03.2018, 12:19
  • 709

У вівторок, 20 березня, в Україні з Півдня увірветься новий циклон, який принесе сильний вітер і снігопади і охопить майже всю територію країни.

Як розповіла синоптик Наталія Діденко, він почне ходу Україною з південного заходу — Одеська, Миколаївська, Вінницька, Чернівецька області.

«Далі він буде переміщатися в північно-східному напрямку, поступово охоплюючи практично всю територію України. Це означає знову снігопади, посилення вітру, хуртовини, на півдні, де температура буди вище, сніг перетворюватиметься в мокрий сніг», — сказала синоптик в ефірі «Еспрессо «.
Температура повітря в Україні буде залишатися низькою.
Так, на півночі буде до -10 градусів, вночі на півночі, північному сході до -14, місцями — Чернігівська, Сумська, північ Київської області - до −14…−18 градусів.

«У Києві завтра відчуємо вплив циклону, стрибати атмосферний тиск, температура залишатиметься низькою, в столицю підійде сніг з поривчастим вітром», — додала Діденко.

За прогнозом синоптика, поточний тиждень в цілому буде холодним, але з 25−26 березня в Україні почнеться відчутне потепління.

Схожі новини