Передплата 2024 «Добрий господар»

У ДТП під Львовом постраждали шестеро мешканців Сум

  • 19.03.2018, 10:38
  • 618

У селі Пасіки-Зубрицькі під Львовом внаслідок зіткнення легкового автомобіля з мікроавтобусом постраждали шестеро мешканців міста Суми.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, ДТП сталась 18 березня близько 9:15 на трасі Київ — Чоп у селі Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району.

Зіткнулись автомобіль SsangYong, яким керував 41-річний мешканець Сокаля, та мікроавтобус Mercedes Sprinter, за кермом якого перебував 59-річний львів'янин.

«Попередньо встановлено, що водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення шестеро пасажирів мікроавтобуса, серед яких одна дитина, були доставлені у лікарню. Усі травмовані - мешканці міста Суми», — мовиться в повідомленні поліції.

Правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене статтею — обмеження волі терміном до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Схожі новини