Передплата 2024 ВЗ

Визначено вік, в якому людина витрачає найбільшу кількість грошей

  • 17.03.2018, 17:19
  • 1 154

Британський сервіс перевірки кредитних історій ClearScore провів дослідження з метою визначити, в якому віці людина витрачає найбільшу кількість грошей.

Під час дослідження було опитано 3 тисячі клієнтів компанії і визначено, що найбільші витрати здійснюються в віці 31 року, повідомляє Independent. Витрати в цьому віці пов'язані не тільки з розвагами, але й з особливими подіями в житті людини — такими, наприклад, як весілля і народження дитини.

Варто відзначити, що 27 відсотків респондентів назвали весілля подією, на яку витратили найбільшу кількість грошей в 31-річному віці. У свою чергу, 25 відсотків опитаних назвали найдорожчою подією покупку нерухомості, ще 20 відсотків — народження дитини.

Серед учасників дослідження знайшлися і ті, хто назвав найдорожчою подією року медовий місяць — 14 відсотків респондентів зізналися, що витратили на романтичний відпочинок найбільшу суму за рік.

Крім того, під час дослідження виявилося, що значну частину заощаджень мілленіали накопичують завдяки фінансовій підтримці батьків. Так, 33 відсотки респондентів у віці від 25 до 34 років відзначили, що все ще отримують фінансову допомогу від батьків.

Схожі новини