Передплата 2024 «Добра кухня»

Королева не любить Меґан Макрл?

Одна фраза у листі Єдлизавети ІІ спричинила бурю спекуляцій

Лист королеви Єлизавети ІІ, у якому монарша особа офіційно дала згоду на шлюб Гаррі з Меґан Маркл, спричинив на Острові немале здивування. Справа у… двох примітках. Радше, у їх відсутності

Коли мова заходить про королівські листи, то тут кожне слово має значення. Тому до документа, у якому Єлизавета ІІ офіційно погодилася на одруження внука з Меґан Маркл, прикута особлива увага. Коли порівняти цей лист з давнім, написаний монаршою особою з нагоди шлюбу Кетті і Вільяма, то в очі кидається дуже виразна різниця.

«Декларую свою згоду на одруження мого найкоханішого внука принца Уельського Генрі Чальза Альберта Давида та Рачелл Маґан Маркл», — читаємо в листі королеви, написаному минулого тижня.

Як був сформульований документ, коли шлюб брав перший син принцеси Діани? «Декларую свою згоду на одруження мого найкоханішого внука принца Уельського Вільяма і вірною та улюбленою нами Катрін Міддлтон»,

Хіба не зауважуєте відсутність потрібних епітетів на адресу американської акторки?

Для частини ЗМІ та інтернет-видань цього було достатньо для того, аби зробити висновок: королева ставиться з прохолодою до обранниці принца Гаррі. Не бракує, однак, тих, хто вважає, що це — лише інтерпретація, і нагадує, що минулого вікенду Меґан на запрошення Єлизавети ІІ взяла участь у заходах з нагоди Дня Співдружності.

Схожі новини