Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Через погіршення погоди львівські комунальники працюватимуть цілодобово

  • 16.03.2018, 17:19
  • 813

Через прогнозоване погіршення погодних умов 16 березня в мерії відбулось засідання оперативного штабу щодо роботи комунальних служб міста.

Зокрема вихідні, 17−18 березня, оголосили робочими для двірників, працівників ШРП та комунальних служб.

«Буде піднята вся наявна в місті техніка. На нічне чергування виведені керівники відповідних управлінь міської ради. Зранку також буде чергування. Завтра та післязавтра оголошено робочими днями для двірників, працівників ШРП та ремонтних бригад усіх комунальних підприємств міста. Також ЛКП „Львівелектротранс“ розчищатиме трамвайні колії і вживатиме усіх необхідних заходів щодо підтримання колії в робочому стані», — розповів Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Управління соціального захисту міста нагадує, що на час похолодання в місті цілодобово, без вихідних працює пункт обігріву в приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а. Тут забезпечують гарячими напоями, харчуванням швидкого приготування, за необхідності видається одяг. На період значного зниження температури повітря працюватимуть також денні пункти обігріву на вул. Личаківській, 56, вул. Сербській, 15 та вул. Городоцькій, 163а.

Також мешканців просять не паркувати машини у недозволених місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Схожі новини