Передплата 2024 «Добрий господар»

Суд ув’язнив мера Сколе на 6,5 років за хабар

  • 16.03.2018, 10:59
  • 989

Міського голову м. Сколе Володимира Москаля засудили за хабар на 6,5 років позбавлення волі.

Такий вирок виніс вчора, 15 березня, Стрийський міськрайонний суд.

Про це повідомляє місцеве видання SKOLE-TODAY.

Депутатка Сколівської міської ради Оксана Бондар розповіла ZAXID.NET, що термін ув'язнення рахується від 11 серпня 2015 року, коли суд обрав запобіжний захід. Однак під вартою мер не був, оскільки сплатив заставу. Зараз Володимир Москаль продовжує виконувати обов'язки і готує апеляцію.

У Сколівській міськраді ZAXID.NET уточнили, що міський голова не відсторонений, він працює, однак зараз його на місці немає. Телефон його відімкнений.

Нагадаємо, Володимира Москаля затримали за підозрою в отриманні хабара 18 тис. грн ще у 2015 році. Тоді ж затримали і юрисконсульта Сколівської міськради. Посадовці пообіцяли передати підприємцю в оренду об'єкт комунального майна та зменшити орендну плату за його користування.

Згодом, Галицький районний суд відпустив Москаля під заставу 48 тисяч гривень та відсторонив на два місяці від посади міського голови.

Розслідування велося за ч.3 ст. 368 КК України. За рішенням суду мер міста отримав 6,5 років ув’язнення з конфіскацією майна та правом обіймати посади 3 роки, а юрисконсульт — 5,5 років з конфіскацією майна.

Схожі новини