Передплата 2024 «Добра кухня»

Сімейне гніздечко. Як виглядає розкішний будинок Шерон Стоун у Лос-Анджелесі

  • 15.03.2018, 20:19
  • 1 970

Голлівудська актриса Шерон Стоун показала виданню Architectural Digest свій будинок, в якому живе останні 25 років.

Будинок в Лос-Анджелесі актриса придбала після зйомок у фільмі Основний інстинкт, який зробив її всесвітньо відомою і привернув увагу настирливих фанатів. Після декількох атак попереднього, відносно скромного і недостатньо безпечного, житла Шерон Стоун довелося обирати новий будинок, і вона його знайшла.

«У той час я стикалася з божевільними фанатами, які намагалися потрапити в мій будинок. У мене постійно чергувала поліція, поки їм це не набридло. Вони сказали мені пакувати валізу, бо хотіли забрати в готель. Тому мені довелося знайти новий будинок, в якому були б відповідні ворота», — поділилася Стоун.

Лос-анджелеський будинок 60-річної актриси, де вона живе з трьома синами, вміщує в собі комфорт, стиль і гламур. «У цього будинку є свій голос, — розповідає актриса, — І щойно ми почали розуміти цю мову, процес проектування інтер'єру став набагато простішим».

Інтер'єр свого будинку Шерон Стоун розробляла разом зі своїм другом дизайнером Дугласом Тюрсдейлом. Розмірковуючи над дизайном будинку, Стоун мріяла про те, щоб у ньому відчувалася історія. Тому на підлозі в фойє поклали антикварну плитку з Агри, а в обідню зону перенесли підлогу із замку в Швейцарії. Також для цілісності простору в будинку встановили ліпнину, каміни та інші важливі архітектурні деталі.

«Шерон — художник з великої літери. Працюючи, фотографуючи або прикрашаючи, вона завжди приносить неймовірну енергію і творчість. Вона подорожувала по всьому світу, бачила палаци, яхти, Білий дім. Вона — як губка візуальної інформації, і вона використовувала все це, коли ми розробляли дизайн», — зазначив Тюрсдейл.

Схожі новини