Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Ми очікуємо понад 45 тисяч осіб, які складатимуть ДПА»

ЗНО-2018: реєстрація проходить успішно

Реєстрація на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО-2018) завершується 19 березня. На Львівщині очікують майже 45 тисяч осіб, які складатимуть ЗНО. До цієї дати пакети реєстраційних документів майбутніх абітурієнтів треба надіслати до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Про це розповіла директор ЛРЦОЯО Лариса Середяк. За її словами, у Львівській області реєстрація на ЗНО проходить успішно.

Лариса Середяк пояснила: «Ті, хто зареєструвався, отримають з ЛРЦОЯО сертифікат. Важливо цей сертифікат перевірити. На ньому є паспортні дані, які мають співпадати з оригіналом паспорта. Якщо номер особистого паспорта не співпадає з тим, що зазначений у сертифікаті, то цю людину не пустять до пункту тестування. Окрім того, перевірити правильність написання прізвища та ім'я по батькові. Якщо хтось виявив якість помилки в сертифікаті, то необхідно до нас звернутися, і ми переробимо цей документ».

«Таких учнів, які не мають паспортів, можна реєструвати за свідоцтвом про народження, подавши від навчального закладу клопотання у ЛРЦОЯО з поясненням, чому ця дитина не має паспорта. Для нас важливо, що директор школи знає про цю проблему. Вона справді здасть ДПА і отримає атестат. Її пустять у пункти тестування зі свідоцтвом про народження. Інше питання, що вона не вступить у ВНЗ без паспорта», — сказала Лариса Середяк.

Також Лариса Середяк наголосила, що до 2 квітня можна вносити зміни в реєстраційні дані.

Схожі новини