Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Савченко підозрюють в підготовці держперевороту

  • 15.03.2018, 13:21
  • 777

Позафракційному народному депутатові Надії Савченко можуть пред’явити підозру про участь у підготовці державного перевороту

Про це заявляє народний депутат фракції «Народний фронт», радник глави МВС Антон Геращенко.

«Я думаю, що у генерального прокурора достатньо підстав для того, щоб звинувачувати ту ж Савченко. Не виключаю, що слідом за Бакуліним ми побачимо пропозицію про зняття депутатської недоторканності з неї … Її підозрюють у співучасті, в організації та підготовці перевороту», — сказав А. Геращенко журналістам у кулуарах Верховної Ради в четвер.

За словами народного депутата, Н. Савченко останній рік їздила військовими частинами, займалася агітацією і підривною діяльністю.

За його словами, російські ЗМІ «разом із російськими спецслужбами розкрутили пані Савченко, коли вона сиділа в тюрмі в Росії».

А.Геращенко звернув увагу на те, що суди РФ на жодному судовому процесі над українськими політв'язнями не давали можливості здійснювати прямі телетрансляції, надягати футболки з тризубом, співати український гімн. «Лише на процесі Савченко російський суд дозволяв присутність всіх медіа. Світові, українські, західні (ЗМІ - ІФ) з неї зробили інформаційну бомбу, розкрутили і кинули в наш інформаційний простір», — сказав він.

А.Геращенко не виключив, що якщо підтвердяться підозри щодо Н. Савченко, то президент України Петро Порошенко відкличе звання «Герой України», яке він їй присудив.

Схожі новини