Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Глава Xiaomi назвав кращий смартфон у світі

  • 15.03.2018, 11:39
  • 6 599

Керівник компанії Xiaomi Лей Цзюнь в ході інтерв'ю назвав iPhone X кращим, на його думку, смартфоном.

Лей Цзюнь підкреслив, що як би сильно його корпорація не намагалася випускати відмінні смартфони за доступною ціною, будь-який новий iPhone завжди виявляється найкращим. Саме телефони Apple він вважає найкращими в світі, оскільки вони забезпечують приголомшливий користувальницький досвід програмного забезпечення і «заліза», який не може запропонувати більше жоден інший виробник, хоч всі цього і прагнуть.

При цьому він ясно дав зрозуміти, що вся ця проблема з недостатньо хорошим для користувача досвідом стосується не тільки Xiaomi, а й інших виробників, в тому числі Oppo, Huawei і навіть Samsung, яка вважає себе єдиним реальним конкурентом Apple, пише AKKET.

Лей Цзюнь переконаний в тому, що компанія Xiaomi не має права якось обмежувати покупців, тому вони повинні знати правду, згідно з якою iPhone є найкращим телефоном в світі і з цим зараз нічого не можна вдіяти.

Також він повідомив, що зараз багато високопоставлених співробітники китайський компаній, на кшталт Xiaomi і Huawei, за межами публічних місць, на зразок презентацій нових продуктів, користуються саме різними поколіннями iPhone, оскільки вважають їх зручними і безпечними для повсякденної експлуатації, просто все краще про це мовчати.

Також Лей Цзюнь повідомив, що його компанія буде робити все можливе для того, щоб надати покупцям фірмової продукції такий же хороший користувальницький досвід, яким можуть похвалитися телефони Apple, в тому числі iPhone X.

Раніше НВ повідомляло, що телефони Xiaomi можуть надійти в продаж в США до кінця цього року. Компанія, яку називають «китайською Apple», вклала значні кошти в купівлю патентів, щоб юридично підготуватися до виходу на цей ринок.

«Ми завжди розглядали можливість виходу на американський ринок. Ми плануємо почати вихід на ринок до кінця 2018 року, або до початку 2019 року», — сказав Лей Цзюнь.

Схожі новини