Передплата 2024 «Добра кухня»

Гонитва, стрілянина і смертельна ДТП у Дніпрі: перехожі падали на землю при звуках пострілів

  • 14.03.2018, 08:45
  • 656

Затримання грабіжників у Дніпрі завершилося смертельним ДТП із стріляниною.

Вдень вівторка, 13 лютого у Дніпрі на вулиці Березинській розгорнувся справжній триллер. Там після моторошної аварії сталася стрілянина, а згодом копи затримали порушників закону, йдеться в сюжеті ТСН.

Свідки кажуть, що драматичні події розгорталися протягом кількох хвилин. По дорозі летіла Audi, котра на повній швидкості вдарила Daewoo, а згодом потім по черзі зачепила Mitsubishi та маршрутку, в якій було повно пасажирів. Водій Daewoo в цій ДТП загинув.

Як розповів водій маршрутки Сергій Охотнік, через кілька секунд на місці трагедії з’явилися поліцейські та почали стріляти в повітря. «Коли почалася стрілянина — люди попадали на підлогу. Може, пострілів п’ять було», — розповів він. Очевидці побачили чотирьох чоловіків із Audi, котрі намагалися втекти, але їх затримали правоохоронці.

У поліції кажуть, що це були підозрювані в серії пограбувань, за котрими давно спостерігали та планували схопити на гарячому. Однак щось зіпсувало задум копів, бандити відчули небезпеку та кинулися навтьоки. «Затримані - це троє чоловіків, які причетні до скоєння ряду крадіжок з автомобілів», — пояснила речник обласної поліції Ганна Старчевська. В машині підозрюваних при обшуку знайшли зброю. Тепер усі затримані фігурують одразу в кількох справ, зокрема щодо пограбування та скоєнню аварії, яка призвела до загибелі людини.

Схожі новини