Передплата 2024 «Добра кухня»

Львівські лікарі пропонують перейменувати вулицю Некрасова

  • 13.03.2018, 19:12
  • 1 517

Керівництво Львівської обласної клінічної лікарні звернулось до міської ради з проханням перейменувати вул. Некрасова, де розташовані корпуси лікарні, на вул. Мар’яна Панчишина.

Про це ZAXID.NET розповів головний лікар лікарні Михайло Гичка.

За його словами, з такою пропозицією до обласної лікарні звернулось Львівське лікарське товариство. Згодом цю пропозицію підтримали працівники лікарні під час зборів трудового колективу. Наразі керівництво лікарні надіслало у міську раду листа з проханням перейменувати вул. Некрасова на вул. Мар’яна Панчишина.

Як повідомили у прес-службі ЛМР, наприкінці березня або на початку квітня має засідати міська комісія щодо найменування та перейменування назв вулиць, яка має розглянути це звернення.

Додамо, що вулиця Миколи Некрасова розташована у Личаківському районі та сполучає вул. Чернігівську та Черемшини. Микола Некрасов — російський поет, що народився на Вінниччині.

Мар’ян Панчишин народився у Львові, був головою Українського лікарського товариства, особистим лікарем Андрея Шептицького. До слова, йому встановлено пам’ятник перед входом у Львівську обласну клінічну лікарню.

Схожі новини