Передплата 2024 ВЗ

«Ми йдемо на вибори»: у Росії закликають голосувати у стилі ню

Пропагуючи вибори, підприємлива подруга депутата не забула й про рекламу власної фірми

У Росії – масштабна мобілізація перед президентськими виборами, запланованими на 18 березня. До голосування закликають у різний спосіб, і це доводить нетипова кампанія, у якій взяла участь дружина депутата з Архангельська Юлія Дятлова.

Фото подруги політика в оточенні модельок блискавично облетіло соціальні мережі Росії. Пані позують на ньому оголеними, але прикритими написом «Ми йдемо на вибори!» у кольорах російського триколора.

У центрі знімка – сама Юлія Дятлова, дружина Алєксандра Дятлова, депутата з Архангельська, представника пропутінської партії «Единая Россия».

Чому обрали такий незвичний спосіб мобілізації росіян на вибори? Юлія Дятлова пояснює, що нагода не мусить провокувати, вона може демонструвати спільноту, зокрема модельок-аматорок.

«На вигляд всі ці жінки є різними та й займаються вони різними справами, - є інженерами, вчительками, інструкторами фітнесу. Але всі хотять зробити світ кращим, і Росію теж. Хотіли показати, що всі люди мали б цікавитися майбутнім», - каже дружина депутата.

Чи вона та її колежанки показали тільки такі найвищі цілі? Певно, що здобули популярність і розголос, які допоможуть, мабуть, і самій дружині депутата від «Единой России», власниці фотостудії, де робили плакат…

Схожі новини