Передплата 2024 «Добра кухня»

Савченко доводить свою присутність в Європарламенті, опублікувавши фото

  • 13.03.2018, 08:58
  • 698

Позафракційний народний депутат Надія Савченко, яку СБУ викликала на допит у справі Володимира Рубана, доводить, що вона у Європейському парламенті у Страсбурзі.

Відповідні фотографії опубліковані на сторінці Савченко у Facebook.

"Триває робоча поїздка в Європейський Парламент в Страсбурзi де проходить парламентська сесiя. Основною темою зустрічей з європарламентарями голови ПП "Громадсько-політична платформа Надії Савченко", народного депутата Надії Савченко є визволення українських політв’язнів в РФ і полонених на окупованих територіях", - йдеться у дописі на сторінці депутата.

Сама ж Савченко наполягає, що перебуває у Страсбурзі на сесії ПАРЄ.

"Триває заслуховування звіту Генерального Секретаря Ради Європи з питань порушення прав людини в Туреччині (Страсбург, сесія ПАРЄ). Також розглядалося питання порушення прав людини на окупованих Росією територіях України і в аннексированном Криму", - написала нардеп, додавши фотографії із зали.

Як повідомлялося раніше, генеральний прокурор Юрій Луценко у понеділок заявив журналістам, що народного депутата Надію Савченко викликали на допит до Служби безпеки України у справі Володимира Рубана.

За словами Луценка, депутат поїхала на міжнародну конференцію, хоч і не є офіційним членом делегації. При цьому Луценко зазначив, що Савченко має “повні підстави” відвідати цей захід.

Схожі новини