Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові зростуть тарифи на воду

  • 12.03.2018, 16:58
  • 962

Нещодавно, 6 березня 2018 року відбулося засідання Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для усіх категорій споживачів.

Відтак, відповідно до прийнятих Постанов, абоненти будуть сплачувати на 8,4-11,1% більше за послуги, які надає ЛМКП “Львівводоканал”. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків зросте на 1 гривню 09 копійок та становитиме 14 гривень і 04 копійки – це разом за водопостачання і водовідведення 1 м3 з врахуванням ПДВ.

Для юридичних споживачів та мешканців приватного сектору тариф зросте на 1 гривню 10 копійок та становитиме 12 гривень 91 копійки. Для гуртових споживачів тариф зросте на 49 копійок та становитиме 4 гривні 93 копійки.

“Коригування тарифів відбулося через зростання витрат на електроенергію, витрат на оплату праці, у зв’язку із зростання мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму, витрат на єдиний соціальний внесок.

Тарифи набудуть чинності на наступний день після офіційного опублікування в газеті «Урядовий кур’єр””, - повідомили у ЛМКП “Львівводоканал”

Схожі новини